Skip to content

Tefegrafi: Bota e AI: Ngjarje e organizuar nga në ambientet e Google

Ambientet mbresëlënëse të Google ne Cyrih u mbushën me energji kur komuniteti zvicerano-shqiptar swissalbs organizoi një ngjarje unike.

Pothuajse 200 të ftuar u mblodhën për të eksploruar botën magjepsëse të Inteligjencës Artificiale.

Mbrëmja filloi me një fjalim frymëzues nga Hans Tran për revolucionin e AI. Ai shpjegoi se si teknologjitë e AI kanë potencialin për të transformuar industri të ndryshme dhe theksoi rëndësinë e AI për zhvillimet e ardhshme të biznesit.

Lexo më shumë
Fotot shikoj këtu