Skip to content

albinfo: Një mbrëmje plot risi dhe frymëzim

Ngjarja në Google Cyrih ishte një moment historik në misionin e swissalbs për të promovuar dhe mbështetur një komunitet novatorësh dhe liderësh të mendimit.

Ambientet mbresëlënëse të kompanisë Google në Cyrih ishin përplot me energji në ngjarjen unike, ftesën për të cilën e kishte bërë swissalbs. Pothuajse 200 të ftuar janë bërë bashkë për të eksploruar botën magjepsëse të inteligjencës artificiale.

Lexo më shumë
Fotot shiko këtu